Selected:

Skottsberg oglekļa tērauda WOK panna 24/28cm

64.99

Skottsberg oglekļa tērauda WOK panna 24/28cm

64.99

Noliktavā 2 prece/-es

Apraksts

Ilgtspējīga un veselīga alternatīva sintētiskiem nedegošiem pārklājumiem!

SKOTTSBERG® oglekļa tērauda WOK panna ir novērtēta tās daudzo īpašo īpašību dēļ. Pannas pārklājums rada līdzīgu efektu kā pretpiedeguma pannas jeb non-stick. Turklāt pannas apakšdaļa ir ideāla biezuma (2,5 mm), lai novērstu WOK pannas apakšdaļas deformēšanos karsēšanas laikā. Pannas rokturis ir dobs un neabsorbē karstumu no pannas.

Šī WOK panna spēj izturēt augstu temperatūru, tāpēc tā ir ideāli piemērota dārzeņu, zivju, gaļas, kartupeļu vai Āzijas ēdienu gatavošanai. Šī oglekļa tērauda panna ātri uzkarst un gatavo gaļu ar nelielu tauku daudzumu. Panna ir izturīga un piemērota jebkuram karstuma avotam. Indukcijas vai cepeškrāsns gatavošana šai pannai nesagādā problēmas.

Pannas lietošana:
Ir svarīgi ievērot šādus norādījumus, lai ēdiens nepieliptu pie pannas dibena: Pirms gatavošanas izņemiet sastāvdaļas no ledusskapja, lai tās sasiltu līdz istabas temperatūrai. Novietojiet pannu uz karstuma avota. Ļaujiet pannai lēnām uzkarst uz lēnas uguns. Eļļu vai sviestu pievienojiet tikai tad, kad panna ir labi uzkarsēta. Sviestu kausē, līdz tas pārstāj putot vai līdz eļļa ir silta. Ļaujiet sastāvdaļām, kas pielīp pie dibena, viegli apcepties, nemēģinot tās atdalīt. Ja nepieciešams, nedaudz samaziniet karstumu un ļaujiet ēdienam atpūsties, līdz tas pats atdalās no dibena.

Īpašības:
Diametrs: 24/28 cm
Materiāla biezums: 2,5 mm
Materiāls: oglekļa tērauds
Nav piemērots mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā
Piemērots lietošanai cepeškrāsnī līdz 250 ℃.

Close Menu
×

Cart